ua en ru

В Україні повноцінно працюють 489 відділень поліції

В Україні повноцінно працюють 489 відділень поліції Фото: поліція

З початку дня вже зареєстровано 3,3 тисячі звернень громадян

В Україні сьогодні, 7 листопада, повноцінно працюють 489 відділень поліції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Департаменту комунікації МВС України.

У складі Головних управлінь поліції в областях та місті Києві повноцінно функціонують понад 700 відділів і відділень поліції. З початку доби зареєстровано 3,3 тисячі звернень громадян.

Зокрема, у складі Головних управлінь поліції в областях та місті Києві повноцінно функціонують 217 відділів поліції і 489 відділень поліції.

"З метою неухильного виконання вимог закону України "Про Національну поліцію", який набув чинності сьогодні, 7 листопада 2015 року, Міністерством внутрішніх справ та керівництвом Національної поліції здійснено ряд необхідних заходів. Зокрема, забезпечено створення і реєстрацію як юридичних осіб публічного права, Головних управлінь Національної поліції в регіонах і підрозділів поліції охорони, а також затверджено штат апарату Національної поліції, який передбачає перелік територіальних органів поліції держави і містить штатний розклад кожного підрозділу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Україні сьогодні, 7 листопада, де-юре припиняє своє існування міліція, її замінює Національна поліція.