ua en ru

В Україні відкрили штаб для допомоги при заповненні декларацій

В Україні відкрили штаб для допомоги при заповненні декларацій Фото: сайт онлайн-системи - єдиного державного реєстру декларація (УНІАН)

Штаб працюватиме до завершення чергового етапу е-декларування

У Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАПК) почав роботу оперативний штаб для допомоги суб'єктам, які заповнюють е-декларації. Штаб буде працювати до кінця чергового етапу е-декларування. Про це повідомляє пресс-служба НАПК.

Повідомляється, що співробітники штабу допоможуть з'ясувати всі нюанси з питань заповнення розділів електронної декларації та технічних питань, що виникають при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Черговий етап подання декларацій розпочався з 1 січня 2018 року і триватиме до 1 квітня цього року.

Окремо зазначається, що фахівці Нацагентства будуть надавати допомогу у проблемних питаннях щодо заповнення декларації, а також консультувати щодо заповнення розділів декларації і пояснювати особливості роботи з Реєстром. Однак не будуть заповнювати декларацію замість відвідувачів.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, Національне агентство з протидії корупції (НАПК) підтримує скасування норми, зобов'язує громадських активістів подавати декларацію.