ua en ru

В Україні відкрили новий асфальтний завод за участю азербайджанського інвестора

В Україні відкрили новий асфальтний завод за участю азербайджанського інвестора Фото: Укравтодор

"Алов" є масштабним і складним проектом з інвестиціями на суму приблизно 7 млн євро

У Львівській області відкрили новий асфальтний завод за участю азербайджанського інвестора. Про це йдеться в повідомленні "Укравтодор" в Facebook.

"Відкриття таких заводів - знак пожвавлення та поліпшення інвестиційного клімату в державі. На сьогодні Львівщина - лідер використання публічних коштів на ремонти і будівництво доріг в Україні", - повідомив керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак.

Так, участь у відкритті взяли надзвичайний і повноважний посол Азербайджанської Республіки в Україні Худієв Азер Худаяр Оглу, керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак та заступник голови Львівської облради Володимир Гірник

Як наголошується, асфальтний завод ТОВ "Алов" є масштабним і складним проектом з інвестиціями на суму приблизно 7 млн євро в українську промисловість. Загальна площа підприємства: 18 гектарів. Потужність виробництва швейцарсько-італійського заводу Amman 180 тонн асфальту в годину.

Крім того, запуск заводу дозволить на початку забезпечити робочими місцями 100 працівників у Львівській області з подальшим збільшенням кількості робочих місць, пов'язаних з нарощуванням обсягів виробництва. На сьогодні середньомісячна заробітна плата на підприємстві становить 6000 грн.

На Львівщині відкрили новий асфальтний завод 17 травня у місті Миколаєві на Львівщині запрацював новий асфальтний заво...

Опубліковано Укравтодор 18 травня 2017 р.

Нагадаємо, 16 травня 2017, комітет Верховної Ради з питань бюджету остаточно погодив виділення 244 млн гривень на закупівлю нової зимової техніки для облавтодорів.