ua en ru

В Україні через негоду обмежено рух транспорту в двох областях

В Україні через негоду обмежено рух транспорту в двох областях Фото: засніжені гірські перевали на Закарпатті (facebook.com/rostyslav.behesh)

Такі обмеження введено у Львівській і Закарпатській областях

У зв'язку з різким погіршенням погодних умов у двох областях України обмежено рух транспорту. Зокрема такі обмеження введено у Львівській і Закарпатській областях, повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"За інформацією Укравтодору, в зв'язку з різким погіршенням погодних умов (сильними снігопадами) та з метою недопущення заторів у дорожньому русі й оперативного розчищення автодоріг від снігу з 17:00 3 грудня 2017 року обмежено рух для вантажного транспорту на всіх автодорогах державного і місцевого значення загального користування Львівської області та з 17:20 3 грудня 2017 року тимчасово вводиться обмеження руху великогабаритних транспортних засобів на автодорозі загального користування Київ - Чоп у межах Закарпатської області", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Закарпатті несподіваний сніг спровокував справжню проблему для автомобілістів та комунальників, зокрема утворився чималий корок на Абранському та Латірському перевалах.