ua en ru

В Україні розпочалися військові навчання "Козацька воля-2018"

В Україні розпочалися військові навчання "Козацька воля-2018" Ілюстративне фото (facebook.com/desnaukr)

У Генштабі попереджають, що збиватимуть усі безпілотники, запущені в районі проведення навчань

В Україні сьогодні, 25 вересня 2018 року, розпочалися стратегічні навчання "Козацька воля-2018". Про це йдеться у повідомленні прес-служби Генерального штабу Збройних сил України у Facebook.

У Генштабі наголосили на забороні ведення фото- та відеозйомки військової техніки, режимних військових об’єктів ЗСУ та спроб проникнення на їхню територію.

"Сьогодні, 25 вересня, по всій території України розпочалося стратегічне командно-штабне навчання "Козацька воля-2018", - йдеться у повідомленні.

Крім того, Генштаб попереджає, що усі безпілотники, які пролітатимуть в районі проведення навчань, над військовими частинами, об’єктами та полігонами будуть збиті.

"Застерігаємо від провокаційних дій поруч з військовими частинами та колонами військової техніки, а також звертаємось до всіх небайдужих громадян з проханням повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб та їхні дії", - йдеться у повідомленні.

В Україні розпочалися військові навчання "Козацька воля-2018"

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що на ділянці Дунаю від Ізмаїла до румунського порту Бреїла восени 2018 року пройшли перші спільні українсько-румунські навчання Riverine-2018.

Додамо, Росія готує масштабні військові навчання в анексованому Криму, участь у яких візьмуть більше 50 літаків, в тому числі надзвуковий бомбардувальник Ту-22М3, та близько 10 кораблів Чорноморського флоту.