ua en ru

В Україні з початку доби сталося три вибухи у трьох регіонах, - МВС

В Україні з початку доби сталося три вибухи у трьох регіонах, - МВС Фото: Артем Шевченко (УНІАН)

Вибухи сталися у Києві, Ужгороді та Добропіллі (Донецька область)

В Україні з початку доби, 15 березня 2018 року, сталося три вибухи у трьох регіонах країни. Про це у Facebook повідомив речник Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко.

"Тільки за одну ніч і ранок - три вибухи у трьох частинах країни", - написав він.

Так, вибухи сталися у Києві, Ужгороді та Добропіллі (Донецька область).

У Києві, за інформацією представника МВС, вибух стався близько третьої години ночі у Деснянському районі міста: під час затримання місцевий мешканець, 1988 року народження, кинув під автомобіль правоохоронців ручну осколкову гранату, яка вибухнула. Внаслідок події ніхто не постраждав, правопорушника затримано.

Вночі також стався вибух і на Закарпатті, о 03:30 в Ужгороді на територію домоволодіння лікаря стоматолога, невідома особа кинула невстановлений предмет, який вибухнув. Внаслідок вибуху також ніхто не постраждав, обставини події з’ясовуються.

Крім того, о 9 ранку стався вибух у місті Добропілля: вибух стався у квартирі, де проживала сімейна пара. У результаті вибуху чоловік загинув, а жінка отримала осколкові поранення.

Будь-ласка, пам`ятайте, що війна, із потужним агресором, яка триває і не припиняється вже 1️⃣4️⃣3️⃣2️⃣ дні, ще довго...

Опубліковано Artem Shevchenko 15 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Деснянському районі Києва на проспекті Маяковського на зупинці громадського транспорту чоловік кинув вибуховий пристрій у поліцейських.