ua en ru

В Україні з початку року виготовлено близько 1,4 млн закордонних паспортів, - ДМС

В Україні з початку року виготовлено близько 1,4 млн закордонних паспортів, - ДМС Фото: виготовлення закордонного паспорту (dmsu.gov.ua)

У черзі на персоналізацію на Поліграфкомбінаті "Україна" залишається близько 675 тис. документів

В Україні з початку 2018 року року оформлено та виготовлено близько 1,4 млн закордонних паспортів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної міграційної служби України.

"З початку 2018 року в Україні було оформлено та виготовлено близько 1,4 млн закордонних паспортів. Проте у черзі на персоналізацію на Поліграфкомбінаті "Україна" досі залишається близько 675 тисяч документів", - йдеться у повідомленні.

В Україні з початку року виготовлено близько 1,4 млн закордонних паспортів, - ДМС

Фото: інформація щодо оформлення закордонних паспортів (dmsu.gov.ua)

Як зазначається, наразі на сайті міграційної служби запроваджено нову форму звернення, якою можуть скористатися громадяни, які не отримали своєчасно закордонний паспорт.

"Якщо строк видачі документа минув і паспорт не персоналізовано на Поліграфкомбінаті "Україна", міграційна служба направляє звернення підприємству-виробнику для подальшого розгляду", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство закордонних справ (МЗС) України закуповує мобільне обладнання для обробки клопотань про оформлення закордонних паспортів під час виїзних консульських обслуговувань.