ua en ru

В Україні до Дня незалежності посилили заходи безпеки на кордоні

В Україні до Дня незалежності посилили заходи безпеки на кордоні Фото: українські прикордонники (facebook.com/DPSUkraine)

Український кордон посилено додатковими нарядами

Державна прикордонна служба (ДПС) України посилила заходи безпеки на кордоні у зв'язку з Днем незалежності. Про це йдеться в повідомленні на сайті ДПС.

Повідомляється, що заходи безпеки посилені як на державному кордоні, так і в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі операції Об'єднаних сил на Донбасі та на адміністративному кордоні з тимчасово окупованою територією АР Крим. Всі напрямки посилено додатковими нарядами.

Також до перевірок на кордоні залучаються кінологи зі службовими собаками, щоб не допустити переміщення зброї та вибухових речовин. До того ж проводиться ретельна перевірка документів і транспортних засобів.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що по всій країні на День незалежності за порядком стежитимуть 30 тисяч правоохоронців.

"Близько 30 тисяч співробітників системи МВС, а це і поліцейські, і нацгвардійці, і прикордонники, і фахівці ДСНС будуть забезпечувати публічну безпеку і громадський порядок на День незалежності", - заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.