ua en ru

В Україні на День незалежності за порядком стежитимуть 30 тисяч правоохоронців

В Україні на День незалежності за порядком стежитимуть 30 тисяч правоохоронців Ілюстративне фото (РБК-Україна)

До охорони правопорядку залучатимуться поліцейські, нацгвардійці, прикордонники і фахівці ДСНС

В Україні на День незалежності за порядком стежитимуть 30 тисяч правоохоронців. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє прес-служба відомства.

За словами Авакова, до охорони правопорядку залучатимуться поліцейські, нацгвардійці, прикордонники, а також фахівці Держслужби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Близько 30 тисяч співробітників системи МВС, а це і поліцейські, і нацгвардійці, і прикордонники, і фахівці ДСНС будуть забезпечувати публічну безпеку та громадський порядок на День незалежності", - заявив міністр.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Державна прикордонна служба України у період святкування Дня незалежності посилить контроль на держкордоні. На всі напрямки вийдуть додаткові наряди, транспорт на кордоні детально оглядатимуть із залученням кінологів зі службовими собаками, ретельно перевірятимуться документи.

Зазначимо, сьогодні у Києві відбудеться третя репетиція військового параду до Дня незалежності. У зв'язку з цим рух громадського транспорту у місті буде обмежено, а центр міста частково перекриють.