ua en ru

В Україні випробували нові некеровані ракети РС-80

В Україні випробували нові некеровані ракети РС-80 Фото (facebook.com/Александр Штупун)

Для перевірки при різних умовах був здійснений пуск майже 300 одиниць РС-80

В Чернігівській області некеровані ракети РС-80 від ДАХК "Артем" успішно пройшли один з етапів державних випробувань. Про це повідомляє пресс-служба концерну.

Повідомляється, що під час триденних випробувань, які проходили на одному з військових полігонів в Чернігівській області, було підтверджено відповідність РС-80 основними тактико-технічними характеристиками і можливість їх застосування з вертольотів. Зазначимо, що для всебічної перевірки при різних умовах був здійснений пуск майже 300 одиниць РС-80, а також проведені перевірки на безпеку при використанні, включаючи обстріл з автоматичної зброї, стендові випробування двигуна та інші тести.

Ракети РС-80 "Оскіл" від ДАХК "Артем" успішно завершили черговий етап випробувань

Некеровані ракети РС-80 від ДАХК "Артем", що входить до складу ДК "Укроборонпром", успішно пройшли один з етапів Державних випробувань, які проводяться Державним науково-дослідним інститутом випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки Міністерства оборони України Під час триденних випробувань, які проходили на одному з військових полігонів на Чернігівщіні, було підтверджено відповідність РС-80 основними тактико-технічним характеристикам та можливість їх застосування з вертольотів. Детальніше: http://ukroboronprom.com.ua/uk/media/rakety-rs-80-oskol-vid-dakh-artem-uspishno-zavershyly-chergovyj-etap-vyprobuvan.html

Опубліковано Державний концерн "Укроборонпром" Середа, 22 серпня 2018 р.

Нагадаємо, раніше на військових полігонах розпочаті вогневі випробування нового українського танка Т-72АМТ, розробленого та створеного на Київському бронетанковому заводі. Повідомлялося, що модернізована версія Т-72А в ході випробувань відпрацьовує всі режими стрільби різними типами боєприпасів, включаючи високоточні керовані ракети "Комбат", потужності яких достатньо для знищення навіть найбільш захищених ворожих танків.