ua en ru

В Україні за два роки почали роботу три іноземні авіакомпанії

В Україні за два роки почали роботу три іноземні авіакомпанії Фото: авіакомпанія Qatar Airways (Volodymyr Omelyan facebook.com)

Серед іноземних авіакомпаній: сербська AirSerbia, польська SprintAir, катарська Qatar Airways

В Україні за останні два роки почали роботу три іноземні авіакомпанії. Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на Державну авіаційну службу.

Повідомляється, що серед іноземних авіакомпаній: сербська AirSerbia, польська SprintAir, катарська Qatar Airways.

Згідно з інформацією видання, італійська авіакомпанія Ernest S. p.A. планує почати рейси з України в кінці вересня 2017 року, рейси повинні здійснюватися з Львова в Мілан. Зараз квитків у продажу немає.

Варто відзначити, що з початку 2014 року регулярні авіарейси з України почали виконувати 13 нових іноземних авіакомпаній.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, 11 червня безвізовий режим між Україною і країнами Європейського союзу набув чинності. Громадяни України, які мають біометричними закордонними паспортами, можуть відвідувати країни Європейського союзу терміном до 90 днів кожні 180 днів.

Крім наявності біометричного паспорта, для безвізових поїздок до ЄС також необхідно аргументувати мета поїздки, або мати запрошення від друзів або родичів; мати достатню кількість фінансових коштів - готівкою або на банківській картці для кожної країни вимоги індивідуальні, але в середньому становлять 50 євро на добу); мати місце проживання (наприклад, заброньований номер у готелі), а також підтвердження наміру повернутися додому (зворотний квиток)