ua en ru

В Україні 20 підприємств накопичили 75% боргів виробників теплової енергії, - "Нафтогаз"

В Україні 20 підприємств накопичили 75% боргів виробників теплової енергії, - "Нафтогаз" Фото: "Нафтогаз"

Майже 900 виробників тепла не мають заборгованості перед "Нафтогазом"

За станом на 1 червня 20 підприємствами накопичили 75% боргу тепловиків (за винятком Донецької, Луганської областей та Криму). Заборгованість каджого підприємства становить від 100 млн грн до 1,3 млрд грн. Про це прес-служба НАК "Нафтогаз України"

"З понад 1370 виробників тепла, які купували газ у "Нафтогазу", майже 900 виробників тепла не мають заборгованості перед "Нафтогазом", або їх заборгованість становить менше 20 тис. грн. Ще понад 300 виробників тепла мають меншу заборгованість за 2 млн грн", – йдеться в повідомленні.


Наголошується, що "Нафтогаз" продовжує своєчасно забезпечувати газом всіх сумлінних платників у відповідності з діючими вимогами до постачальника, на якого покладено спеціальні обов'язки.

В Україні 20 підприємств накопичили 75% боргів виробників теплової енергії, - "Нафтогаз"Фото: боржники "Нафтогазу" серед підприємств ТКЕ, ТЕЦ.

Нагадаємо, сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ і прямих промислових споживачів перед НАК "Нафтогаз України" станом на 31 травня 2016 року становить 20,9 млрд гривень.