ua en ru

Україна займає 80 місце по індексу ефективності логістики Світового банку, - Омелян

Україна займає 80 місце по індексу ефективності логістики Світового банку, - Омелян Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

Розвиток транспортного сектора є частиною УА України з ЄС

Україна займає 80 місце серед 160 країн в індексі ефективності логістики Світового банку за 2016 рік. Про це в ході презентації проекту постійної і логістичної стратегії та плану дій для України, розроблених за підтримки Світового банку заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, передає РБК-Україна.

"Україна посіла 80 місце серед 160 країн в індексі ефективності логістики Світового банку за 2016 рік",- заявив Омелян.

Міністр інфраструктури підкреслив, що розвиток транспортного сектора України є невід'ємною частиною угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву Омеляна, що в Україні в 2018 році може бути відремонтовано близько 4-5 тис. км доріг державного значення.

"Маючи бюджету 20 млрд гривень, ми зможемо відремонтувати близько 2 тис. км доріг державного значення. Я думаю, така ж цифра відремонтованих доріг місцевого значення. Тому, якщо в 2018 році ми отримаємо близько 40 млрд гривень, то ми повинні відремонтувати близько 4-5 тис. км доріг", - заявив міністр.