ua en ru

Україна зацікавлена у поглибленні співпраці з Вишеградською четвіркою, - Гройсман

Україна зацікавлена у поглибленні співпраці з Вишеградською четвіркою, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман

Гройсман заявив про наявність величезного потенціалу щодо розвитку стосунків

Україна зацікавлена у поглибленні співпраці з Вишеградською четвіркою. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на спільній прес-конференції із главами урядів держав Вишеградської групи за результатами зустрічі у рамках 26-го Економічного форуму у м. Криниця-Здруй 6 вересня, повідомляє прес-служба уряду.

"Ми дивимося абсолютно оптимістично у майбутнє. Ми вважаємо, що маємо дуже гарні основи для поглиблення нашої співпраці. Ми вважаємо, що поглиблення співпраці з країнами Вишеградської четвірки дасть можливість більш якісніше нам проводити реформи в країні і більш якісніше інтегруватися до європейського і євроатлантичного простору", - зазначив Гройсман.

Він також додав, що Україна зацікавлена у поглибленні співробітництва з Вишеградською четвіркою.

"Вважаю, що у нас є величезний потенціал щодо розвитку наших стосунків. Переконаний у тому, що поглиблення нашої співпраці буде носити достатньо позитивний результат для наших країн", - наголосив Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Гройсман відвідає з робочим візитом Польщу 6-7 вересня 2016 року, у ході якого передбачено проведення спільної зустрічі прем’єр-міністрів України та країн Вишеградської четвірки.