ua en ru

Україна увійшла в топ-50 країн світу за легкістю сплати податків

Україна увійшла в топ-50 країн світу за легкістю сплати податків Фото: гроші (flickr.com/ssu)

Україна вдвічі покращила свої позиції в рейтингу

Україна увійшла в топ-50 країн світу за легкістю сплати податків, поліпшивши свої позиції в рейтингу вдвічі. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

"Україна вдвічі покращила свої позиції у загальному рейтингу консалтингової компанії PwC і Світового банку Paying Taxes-2018 і увійшла в топ-50 країн цього дослідження", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, результати рейтингу були представлені сьогодні в Києві. Як стверджують автори рейтингу, поліпшення позицій відбулося завдяки зниженню соціального внеску, а також інших новацій, запроваджених протягом останнього року.

Наголошується, що рейтинг сформований за результатами дослідження 190 країн світу. Серед показників, які аналізувалися, - частота сплати і легкість сплати податків. В минулому році Україна у рейтингу Paying Taxes посідала 84-е місце.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна увійшла в топ-20 країн у світі за рівнем тероризму, зайнявши 17 місце в світі і поліпшивши свої позиції в порівнянні з показником минулого року.