ua en ru

Україна збільшить фінансування Сил спеціальних операцій, - Полторак

Україна збільшить фінансування Сил спеціальних операцій, - Полторак Фото: Степан Полторак

ССО добре себе проявили в ході навчань "Палаючий меч 2017" в Литві

Україна збільшить фінансування армійських Сил спеціальних операцій. Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак в Facebook.

Міністр відзначає, що кошти будуть спрямовані на покращення інфраструктури підрозділів та придбання певних типів оснащення.

"Незважаючи на те, що українські Сили спеціальних операцій створені нещодавно, вони показали свій рівень професіоналізму в ході міжнародних навчань "Палаючий меч 2017" в Литві. Поспілкувавшись із командувачем ССО, я прийняв рішення про збільшення фінансового ресурсу. По завершенню відрядження прийму певні організаційні та управлінські рішення щодо покращення інфраструктури підрозділу та придбання певних типів оснащення", - повідомив Полторак.

Незважаючи на те, що українські Сили спеціальних операцій створені нещодавно, вони показали свій рівень професіоналізму ...

Опубліковано Степаном Полтораком 19 травня 2017 р.

Нагадаємо, Литва має намір збільшити чисельність військових інструкторів в Україні. Міністр охорони краю Литви заявив про плани розширити співпрацю з Україною в сферах кібербезпеки та освітніх програм.