ua en ru

Україна - Туреччина: де дивитися матч

Україна - Туреччина: де дивитися матч Фото: Україна - Туреччина

Де і коли почнеться гра

Збірні України та Туреччини проведуть поєдинок в рамках сьомого туру кваліфікації ЧС-2018. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалах "Україна" і "Футбол 1". На думку букмекерів, фаворитами цього протистояння є команда Андрія Шевченка.

2 вересня 21:45
Харків, ОСК "Металіст"

Протистояння збірних України та Туреччини відбудеться увечері 2 вересня о 21:45 київським часом. Трансляцію у прямому ефірі покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Коментувати поєдинок буде Віктор Вацко. Додамо, що за годину до початку матчу і після його закінчення в ефірі каналу "Футбол 1" вийде програма "Головна команда", ведучі та експерти якої проаналізують основні моменти протистояння.

Матч в прямому ефірі також покажуть в Туреччині по TV8, Австрії - DAZN Europe, Канаді - Sportsnet World Now, Хорватії - Sportklub 3 Croatia, Франції - Foot +, Німеччини - DAZN Europe, Ізраїлі - Sport 1, Італії - Sky Calcio 2, Польщі - Polsat Sport News, IPLA, Португалії - Sport TV3, Румунії - Digi Sport 2 Romania, Іспанії - Multifútbol 1, Movistar + іСША - WatchESPN, ESPN Deportes + USA, ESPN3 USA.

Нагадаємо, збірна України розпочала підготовку до кваліфікаційного матчу чемпіонату світу 2018 року проти Туреччини.