ua en ru

Україна - Туреччина: онлайн трансляція (рахунок 2:0)

Україна - Туреччина: онлайн трансляція (рахунок 2:0) Фото: Україна - Туреччина

РБК-Україна веде онлайн-трансляцію відбору на ЧС-2018

Україна - Туреччина. Онлайн-трансляція поєдинку розпочалась на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на каналах Україна і Футбол 1. Збірна України вдома прийматиме команду Туреччини в рамках сьомого туру кваліфікації ЧС-2018. На думку букмекерів, фаворитами цього протистояння є команда Андрія Шевченка.

2 вересня 21:45
Харків, ОСК "Металіст"

Стартові залишити:

Україна: Андрій Пятов, Богдан Бутко, Євген Хачеріді, Микола Матвієнко, Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко, Євген Коноплянка, Артем Кравець, Руслан Ротань, Сергій Кривцов, Віктор Коваленко.

Туреччина: Волкан Бабаджан, Шенера Езбайракли, Ісмаїл Кейбаші, Сердар Азіз, Емре Белезоглу, Озан Туфан, Толга Джігерджі, Дженк Тосун, Хакан Чалханоглу, Мехмет Топал, Дженгиз Юндер.

Матч закінчився 2:0

90 + 4 хв. Лунає свисток про закінчення другого тайму.

90 хв. Арбітр додав 4 хвилини до основного часу.

90 хв. Зінченко виходить замість Коноплянки.

79 хв. Капітана замінив Шевченка. Замість Ротаня вийшов Малиновський.

77 хв. Коноплянка вискочивши на побачення з Бабаджаном, але воротар забирає м'яч в руки.

77 хв. Бєсєдін не реалізував чудову можливість, пробивши головою вище поперечини.

73 хв. Азіз отримав сильний удар по обличчю і покинув поле на ношах. Вимушену заміну робить Луческу - Сеюнджю зайняв місце травмованого гравця.

71 хв. І відразу ж Бесєдін отримує попередження, грубо зігравши проти захисника Азіза.

69 хв. Першу заміну робить Андрій Шевченко! Артем Кравець під оплески вболівальників йде з поля, а у гру увійшов Артем Бєсєдін.

68 хв. Ще одна заміна у складі збірної Туреччини. Хакач Чалханоглу залишив поле, а тепер гратиме Арда Туран. Таким чином, на полі вже немає обох турецьких виконавців, які забивали "синьо-жовтим" у Коньї!

63 хв. Також розминаються запасні футболісти збірної України.

60 хв. Перша заміна в матчі. Луческу змінює Туфана на Озьякупа. Арда Туран пішов розминатися.

58 хв. Непогану контратаку провела збірна України, але Коноплянка потрапляє в положення "поза грою".

51 хв. Коноплянка йде від одного суперника, від іншого, наближається до штрафної і б'є низом. М'яч проходить поруч зі штангою.

49 хв. Турки раптом активізувалися - забігали на чужій половині поля.

46 хв. Розпочався другий тайм.

45 + 1 хв. Йдемо на перерву!

45 хв. Схоже, що судді сьогодні на нашому боці. Голи були забиті не без питань.

42 хв. ГОООООЛ! ЯРМОЛЕНКО оформив дубль! Коноплянка пішов у прорив зліва і прострілив на вільного Ярмоленко, який обдурив Бабаджана і декількох захисників, а після пробив в напівпорожні ворота!

alt

41 хв. Який момент! Ротань і Кравець виходили удвох, але передачу Руслана перехопив воротар.

39 хв. Занадто сильно кутовий Коноплянка.

36 хв. Гарний був момент. Кравець, перебуваючи в оточенні двох захисників, розгортається і потужно б'є з гострого кута. Воротар відбиває м'яч прямо на Коваленко, але той явно розгубився і не скористався становищем.

30 мин. Тим часом, у Загребі на 27 хвилині зупинено матч між національними збірними командами Хорватії та Косова! Причина - незадовільний стан поля на стадіоні "Максімір", який залив дощ.

27 хв. Коноплянка увірвався в штрафну Туреччини, але прострілив у руки Бабаджану.

25 хв. Турки, як і раніше, не поспішають прискорюватися, незважаючи на пропущений гол. Повільно перекочують м'яч на своїй половині поля.

20 хв. Ох, на повторі видно, що Ярмоленко був в офсайді. Але! Гол зарахований.

18 хв. ГОООЛ! Ярмоооленкооо!!! Яка чудова комбінація!! Коноплянка, Коваленко - і з кількох метрів забиває гол Андрій, для якого цей м'яч став вже 30 за збірну!

14 хв. Заспокоїлася гра. Не поспішають турки переходити в атаку. Ініціатива поки все-таки за українцями.

10 хв. Пятов впевнено грає на виході - кулаком вибиває м'яч за бокову лінію.

8 мин. Ярмоленко ледь не вийшов один на один з Бабаджаном, але прибіг на підстраховку Топал і в останній момент вибив м'яч.

5 хв. ААА! Який момент для нашої збірної! Степаненко пробив, але м'яч пролетів трохи вище поперечини.

3 хв. Наш перший удар у сторону воріт суперника, але не влучає Коваленко.

1 хв. Матч розпочався!

- Прозвучали державні гімни України та Туреччини!

alt

- Передматчева розминка збірної України.

alt

- У Харкові вже все готовj до початку матчу.

alt

- Україна зіграє в жовтій формі, Туреччина - в червоній/

altalt

- Понад 5 000 уболівальників фан-руху "Вірні збірній" влаштують великий перформанс - на час матчу вони "пофарбують" трибуни стадіону в жовтий колір.

- На матчі очікується аншлаг!!! Всі квитки на гру продані. Також повністю викуплена і гостьова квота. Зазначимо, стадіон, на якому пройде зустріч, вміщує 40 000 глядачів.


До зустрічі збірні України та Туреччини підходять практично з аналогічними показниками - команди на даний момент ділять третє місце в групі I.

Перший матч між збірними приніс чотири голи, які суперники розділили порівну. Але на той момент у "синьо-жовтих" були проблеми з балансуванням складу. Наприклад, серйозна криза переживав не грав за клуб Коноплянка. Нині - інша справа. Той же Євген здорово почав сезон в "Шальке", а тому від нього варто чекати гострої і агресивної гри. Після переїзду в Дортмунд на підйомі знаходиться і Андрій Ярмоленко. Єдина наша кадрова проблема - оборона залишилася без захисника "Шахтаря" Ярослава Ракицького.

А у команді суперника відбулися серйозно зміни - новим наставником став Мірча Луческу, який 12 років пропрацював в донецькому "Шахтарі". Тренер зробив ставку на досвідчених виконавців, покликавши футболістів, які давно не грали у збірній. Плюс Мірча добре знає футболістів збірної України.

Збірні України та Туреччини відстають від лідерів групи - Хорватії та Ісландії - на два очки. Звідси і важливість майбутнього матчу, поступитися в якому - значить, з великою часткою ймовірності, випасти з гонки. Після Харкова "синьо-жовтим" чекає тривалий переліт в Ісландію, та й команді Луческу навряд чи вдасться перевести дух - її чекає домашня зустріч з грізними хорватами.

Ну що ж, нас чекає дуже цікавий поєдинок. Підтримаємо національну збірну у важливому матчі!!!