ua en ru

Україна - Словенія: Фоменко нагадав, що це був лише перший крок

Україна - Словенія: Фоменко нагадав, що це був лише перший крок Фото: Михайло Фоменко

Наставник українців сподівається на вихід на Євро

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко залишився задоволений тим рівнем гри, який показала його команда в першому матчі плей-офф проти Словенії. Про це пише сайт ФФУ.

"Цей результат не може не задовольнити. Інша справа, що в першому таймі ми допустили декілька помилок. На щастя, суперник нас не покарав за них. Другий тайм ми провели вже краще. Я розумію хлопців - з хвилюванням іноді важко впоратися, але потрібно з першої і до останньої хвилини дотримуватися принципів будови гри. Звичайно, результатом ми задоволені. Справа в тому, що ні тренери, ні гравці не бувають на 100% задоволені грою. В кожному матчі бувають і звичайні, і грубі помилки. Що стосується першого питання, ми вже отримали певний досвід. Розсудливі люди зроблять висновки з французького уроку. Звичайно, ми скажемо їм, що ми зробили лише перший крок", - сказав Фоменко.

"Це черговий досвід. Ми вже тисячу раз говорили, що емоції повинні лише допомагати нам, щоб вкладені здоров'я і робота не пройшли даром. Ми даємо достатньо інформації гравцям з цього приводу. Бажаю, щоб результат виїзного матчу дозволив нам вийти у фінальну частину чемпіонату Європи. Ми не можемо хвалитися великим досвідом участі в таких турнірах. Головне, щоб емоції допомагали справі. Ми постараємося донести до хлопців, щоб наші помилки більше не повторювалися", - додав тренер.

Нагадаємо, матч Україна - Словенія завершився з рахунком 2:0 на користь українців. А поєдинок відбудеться вже 17 листопада.