ua en ru

Україна - Північна Ірландія: Бездарна поразка команди Фоменко

Україна - Північна Ірландія: Бездарна поразка команди Фоменко Фото: Україна - Північна Ірландія

Жахлива гра українців призвела до поразки

Збірна України в Ліоні грала другий матч на Євро-2016 проти команди Північної Ірландії.

Україна - Північна Ірландія 0:2
Гол:
Маколі, 49, Макгинн, 90+6
Україна: Пятов — Федецький, Ракицький, Хачеріді, Шевчук, Степаненко, Сидорчук (Гармаш, 75) — Ярмоленко, Коваленко (Зінченко, 83), Коноплянка — Селезньов (Зозуля, 72)
Північна Ірландія: Макговерн – Хьюз, Кэткарт, Маколі, Дж.Еванс – Девіс, Уорд (Макгин, 69), Норвуд, Що Еванс (Макнеир, 90+2), Даллас — Вашингтон (Макгеннис, 83)

Матч проходив під проливним дощем, який сильно впливав на гру - футболісти багато помилялися в передачах і часто падали. Тим не менш, українці почали гру трохи актвиней. Кілька непоганих прострілів робив Шевчук, намагався бити Сидорчук та Ракицкикй.

Але випади британців виглядали небезпечнішими. Так, Кеткарт міг відкривати рахунок, пробивши трохи над воротами після кутового. Але на наше щастя, м'яч у ворота суперника не йшов.

На початку другого тайму нічого не віщувало біди, як гравці Північної Ірландії заробили штрафний. М'яч був поданий в штрафну, Хачеріді програв позицію Маколі і той головою точно відправив м'яч у кут воріт.

А після цього збірна України показала всю свою беззубість в атаці. Так, українці володіли м'ячем, але при цьому, не було створено практично нічого. Єдиний небезпечний момент був після дальнього і неточного удару Коваленко з лінії штрафної.

У підсумку, щоб довести матч до максимально принизливого статусу для нашої збірної, північноірландці забили ще раз. Даллас пробив з центру штрафного, П'ятов відбив, а Макгинн спокійно відправив м'яч у порожні ворота.