ua en ru

Україна проти обрання представника РФ главою сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я

Україна проти обрання представника РФ главою сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я Фото: Всесвітня асамблея охорони здоров'я

Міністра охорони здоров'я РФ призначили головою Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я

Українська делегація виступила проти обрання президентом 70-ї сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я представника Російської Федерації. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

"Під час відкриття 70-ї Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я, в. о. Міністра охорони здоров'я України, доктор Уляна Супрун, виступила проти призначення президентом асамблеї міністра охорони здоров'я Російської Федерації Вероніки Скворцової", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун звернулася в Кабінет міністрів України з пропозицією зупинити постачання російських ліків на український ринок. У міністерстві зазначають, що Моз не планує зупинити всі поставки в одну мить. Спочатку буде забезпечено присутність аналогів на ринку, особливо це стосується препаратів, зникнення яких зараз може бути проблемним для пацієнтів і лікарів.