ua en ru

Україна послідовно виступає за поліпшення інвестиційного клімату, - Прасолов

Узгоджені підходи до формування необхідних умов роботи інвесторів допоможуть створити найбільш комфортний інвестиційний клімат в РФ і Україні, а також створять основу для успішного сталого інвестиційного співробітництва двох країн. Таку думку висловив міністр економічного розвитку і торгівлі України Ігор Прасолов, коментуючи роботу першого засідання Комісії з питань інвестиційного співробітництва та захисту прав інвесторів, яке відбулося 14 травня в Москві.

«Основне завдання - вирішувати проблеми пов'язані з роботою інвесторів і виробляти спільні підходи для того, щоб інвесторам було комфортно працювати в наших країнах. У роботі взяли участь представники Центробанку, різних міністерств і відомств, великих компаній і банків. У ході засідання визначили коло питань, які ми повинні спільно вирішувати», - сказав Прасолов.

Україна послідовно виступає за поліпшення інвестиційного клімату, створення сприятливих умов для збільшення притоку інвестицій в економіку, розробці та реалізації спільних інфраструктурних та високотехнологічних інвестиційних проектів, підкреслив Ігор Прасолов.