ua en ru

Україна і Португалія підписали Меморандум про взаєморозуміння у сфері енергоефективності

Україна і Португалія підписали Меморандум про взаєморозуміння у сфері енергоефективності Фото: підписання документів (twitter.com/APUkraine)

Документ підписали під час офіційного візита Порошенка до Португалії

Україна і Португалія підписали Меморандум про взаєморозуміння у сферах енергоефективності, відновлюваної енергетики та альтернативних видів палива. Про це повідомили на сайті президента України.

Документ підписали між Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України та Національним директоратом енергетики та геології Португальської Республіки під час офіційного візита Петра Порошенка до Португалії.

"Метою документу є започаткування ефективної платформи співпраці стосовно зниження споживання традиційних енергоносіїв та розвитку ринків відновлюваних джерел енергії", - йдеться у повідомленні.

Сторони будуть обмінюватися досвідом і забезпечуватимуть підтримку реалізації спільних проектів на взаємовигідній основі.

Нагадаємо, ввечері 17 грудня Петро Порошенко прибув з офіційним візитом до Португалії. Крім офіційних заходів, президент України має провести зустріч із українською громадою, що проживає в Португалії.