ua en ru

Україна повністю відновила електропостачання в Травневому і Гладосово

Україна повністю відновила електропостачання в Травневому і Гладосово Фото: новини АТО

ВСУ допомагають цивільному населенню, відновлюючи соціальну інфраструктуру

Українська сторона повністю відновила електропостачання у прифронтових населених пунктах Травневе і Гладосово. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

"28 грудня по взаємодії з органами місцевого самоврядування, злагодженої координації групи Цивільно-військового співробітництва ЗС України, працівники ДТЕК Донецькобленерго та ДСНС України остаточно підключили прифронтові населені пункти Травневе і Гладосово до електропостачання", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під час проведення ремонтно-відновлювальних робіт, були присутні представники спеціальної спостережної місії ОБСЄ.

Відмічено також, що Збройні сили України всебічно підтримують і допомагають цивільному населенню, відновлюючи соціальну інфраструктуру і приватні будинки, які були пошкоджені в результаті обстрілу з боку бойовиків.

Україна повністю відновила електропостачання у прифронтових населених пунктах Травневому та Гладосовому 28 грудня, у вз...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу, у середу, 27 грудня, у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) група диверсантів підірвалася на власних мінах.