ua en ru

Україна підписала з ЄС дві угоди на загальну суму майже 90 млн евро

Україна підписала з ЄС дві угоди на загальну суму майже 90 млн евро Фото: Степан Кубів (kmu.gov.ua)

Кошти будуть направлені на реалізацію системних реформ

Україна підписала з Європейським союзом дві угоди на загальну суму майже 90 млн евро. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку та торгівлі Степан Кубів на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Підписуємо 2 угоди з ЄС на загальну суму €89,5 млн для реалізації системних реформ. Важливо, що ця допомога надається з боку ЄС у відповідності до пріоритетів уряду та згідно плану заходів щодо виконання угоди про асоціацію Україна-ЄС, який у цю середу схвалив уряд", - зазначив віце-прем'єр.

Підписуємо 2 угоди з ЄС на загальну суму €89,5 млн. для реалізації системних реформ. Важливо, що ця допомога надається з боку ЄС у відповідності до пріоритетів Уряду та згідно плану заходів щодо виконання угоди про асоціацію Україна-ЄС, який у цю середу схвалив Уряд. #DCFTA Volodymyr Groysman European Union in Ukraine Павло Петренко

Опубліковано Степаном Кубовим 27 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів України на своєму засіданні 25 жовтня 2017 року затвердив план заходів щодо виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом.

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе повідомила, що план передбачає 2016 завдань і близько 5 тисяч заходів.