ua en ru

Україна обговорила з Ізраїлем можливість укладення угоди про ЗВТ найближчим часом

Україна обговорила з Ізраїлем можливість укладення угоди про ЗВТ найближчим часом Фото: голова комітету Ганна Гопко (rada.gov.ua)

Члени комітету ВР у закордонних справах перебувають з візитом в Ізраїлі

Україна обговорила з Ізраїлем можливість укладення найближчим часом угоди про зону вільної торгівлі. Про це повідомляє інформаційне управління Апарату Верховної Ради України.

Так, члени комітету ВР у закордонних справах перебувають з візитом в Ізраїлі.

Сторони обговорили важливість посилення діалогу на урядовому та парламентському рівнях, а також питання подальшого сприяння інвестиціям і обміну актуальним досвідом між Україною і Ізраїлем. На зустрічах були обговорені питання оборони, екологічної та енергетичної безпеки, співпраці у сфері охорони здоров’я, культурного і соціального співробітництва.

"Особливу увагу під час зустрічей було приділено розвитку двосторонніх торговельно-економічних зв’язків, а саме: була обговорена можливість укладання найближчим часом Угоди про вільну торгівлю між нашими країнами", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, у травні президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Держави Ізраїль Біньямін Нетаньяху в ході телефонної розмови домовилися завершити переговори про зону вільної торгівлі між країнами до кінця 2017 року.