ua en ru

Порошенко і Нетаньяху домовилися завершити переговори про ЗВТ між країнами до кінця 2017 року

Порошенко і Нетаньяху домовилися завершити переговори про ЗВТ між країнами до кінця 2017 року Фото: Петро Порошенко (фото president.gov.ua)

Крім того, співрозмовники обговорили питання взаємодії у рамках міжнародних організацій

Президент України Петро Порошенко і прем’єр-міністр Держави Ізраїль Беньямін Нетаньягу у ході телефонної розмови домовилися завершити переговори про зону вільної торгівлі між країнами до кінця 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби глави держави.

"Сторони окремо підтвердили налаштованість завершити до кінця 2017 року переговори щодо укладення Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем", - йдеться у повідомленні.

Крім того, співрозмовники обговорили питання взаємодії у рамках міжнародних організацій. Зокрема, Нетаньягу висловив вдячність за конструктивну та дружню позицію України в рамках ООН.

Також обговорювалися питання змістовного наповнення травневого візиту прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана до Держави Ізраїль. У рамках розмови також наголошувалося на важливості подальшого нарощування двостороннього торговельно-економічного співробітництва.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко і Нетаньяху обговорили двостороннє співробітництво у різних сферах.