ua en ru

Україна налаштована на посилення співпраці з Індонезією, - Янукович

Україна налаштована на посилення двосторонньої співпраці з Індонезією та розглядає її як важливого і перспективного партнера в регіоні Південно-Східної Азії. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі в Сеулі з Президентом Республіки Індонезія Сусіло Бамбангом Юдхойоно, повідомляє прес-служба Президента України.

"Ми розглядаємо Індонезію як перспективного партнера в регіоні Південно-Східної Азії і готові з вами обговорювати питання активізації наших взаємин", - зазначив Президент України.

Сторони назвали важливим механізмом поглиблення двосторонньої співпраці діяльність міжурядової українсько-індонезійської комісії з економічного та технічного співробітництва та висловилися за необхідність активізації її роботи.

Йшлося також про співробітництво України та Індонезії в рамках міжнародних організацій, співпрацю у військово-технічній, ракетно-космічній та туристичній сферах.

Янукович також запросив свого індонезійського колегу відвідати Україну під час Євро-2012. Сусіло Бамбанг Юдхойоно прийняв цю пропозицію і зі свого боку запросив Президента України до Індонезії.

Нагадаємо, 29 лютого Янукович своїм указом призначив Володимира Пахіля надзвичайним і повноважним послом України в Республіці Індонезія.