ua en ru

Україна і МВФ невдовзі узгодять останні технічні питання для надання траншу, - Лагард

Україна і МВФ невдовзі узгодять останні технічні питання для надання траншу, - Лагард Фото: Крістін Лагард

Порошенко заявив, що Україна виконала і відповідає всім вимогам МВФ

Україна і Міжнародний валютний фонд наступні декілька днів узгодять останні технічні питання, необхідні для надання траншу. На цьому наголосила директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард, коментуючи результати переговорів з президентом України Петром Порошенко, повідомляє прес-служба глави держави.

Зокрема, Лагард зазначила, що сьогодні відбулась ефективна та продуктивна зустріч, протягом якої було обговорено прогрес українських реформ.

"Ми обговорили реформи та прогрес, який був досягнутий під керівництвом президента Петра Порошенка і його команди...Маю всі підстави вірити, що останні декілька технічних питань, які потрібно допрацювати, будуть успішно вирішенні у наступні декілька днів. Сподіваюсь до цього часу ми виконаємо всі вимоги", - зазначила вона.

У свою чергу, Порошенко висловив задоволення, що Україна виконала і відповідає всім вимогам третього меморандуму МВФ.

"Співавтором значної частини наших реформ і нашого успіху є МВФ. Пишаюся, що в цей складний час економічної та фінансової стабілізації ми маємо відмінну співпрацю з усією командою МВФ і здобуваємо багатообіцяючі результати...Ця співпраця є дуже продуктивною. Хочу подякувати Крістін Лагард та її команді за чудову співпрацю", - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко проводить зустріч з Лагард на форумі в Давосі.