ua en ru

Україна - Ісландія: онлайн-трансляція матчу ЧС-2018

Україна - Ісландія: онлайн-трансляція матчу ЧС-2018 Фото: Україна - Ісландія онлайн-трансляція

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу Україна - Ісландія пройде сьогодні, 5 вересня РБК-Україна у 21:15, а дивитися футбол онлайн можна буде на телеканалі "Україна". Українська збірної грою з ісландської сенсацією Євро-2016 почне відбір на Чемпіонат світу 2018 року.

5 вересня, 21:45
Київ, "Олімпійський"

Україна - Ісландія 0:1
Гол: Ярмоленко, 41 - Финнбогассон, 6

Україна: П'ятов, Бутко, Соболь, Кучер, Степаненко, Ярмоленко, Коноплянка, Сидорчук, Коваленко, Ракицький, Зінченко.
Ісландія:
Халлдорссон, Севарссон, Сігурдссон, Гудмундссон, Бьярнасон, Сігурдссон, Финнбогассон, Амасон, Бодварссон, Гуннарсон, Скуласон.

Незважаючи на успішне выстпуление на Євро, збірна Ісландії залишається командою середнього класу. Звичайно, у команди є свій стиль, яким вона вміє перемагати куди більш серйозних опонентів. Але при цьому, багатьом гравцям не вистачає рівня, щоб на рівних боротися зі збірними топового рівня.

Україна - команда не з еліти європейського футболу. Але класу і досвіду наших гравців повинно вистачати, щоб добиватися перемоги в грі проти Ісландії. Навіть при тому, що цей матч стане першим для Шевченео-тренера, що збірна вперше зіграє після провалу на Євро, що тренер зібрав досить цікаву і помолоділу команду.

Ще однієї родзинки матчу додає той факт, що гра пройде без глядацької підтримки. Це більше мінус української сторони, але й Ісландії, у якої багато побудовано на емоційному заряді гравців, тиша трибун не додасть енергії.

Україна - Ісландія: онлайн-трансляція матчу ЧС-2018

Фото: Андрій Шевченко

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко:

"Ми точно будемо грати в чотири захисника. Далі у нас кілька тактик, які плануємо використовувати в залежності від рахунку матчу. Велика кількість викликаних гравців пов'язано з тим, що нам треба подивитися багато кандидатів. Моє завдання – створити конкуренцію на кожній позиції. Гравці повинні знати, що за місце в складі треба боротися".