ua en ru

Україна та РФ підписали угоду про співробітництво у галузі фізичної культури та спорту

Сьогодні в рамках участі у XXII зимових Олімпійських іграх у Сочі відбулася зустріч в. о. міністра молоді та спорту Равіля Сафіулліна та міністра спорту Російської Федерації Віталія Мутко.

Сьогодні в рамках участі у XXII зимових Олімпійських іграх у Сочі відбулася зустріч в. о. міністра молоді та спорту Равіля Сафіулліна та міністра спорту Російської Федерації Віталія Мутко. Про це повідомляє прес-служба Міністерства молоді і спорту України.

Так, міністри обговорили питання двостороннього співробітництва та обмінялися досвідом з розвитку спорту в обох країнах. Окрему увагу приділили організації масових спортивних заходів. При цьому було відзначено активізацію українсько-російського спортивного співробітництва.

В ході зустрічі було підписано угоду про співробітництво у галузі фізичної культури і спорту.

Сафіуллін зазначив, що угода сприятиме поглибленню спортивного співробітництва між Україною і Росією, створить правові засади для здійснення спільних спортивних заходів, у тому числі і обміну спортивними делегаціями та досвідом роботи в таких сферах, як боротьба з допінгом, підготовка спортсменів вищих досягнень і розвиток масового спорту.