ua en ru

Україна і НАТО домовилися продовжувати партнерство у сфері реформування оборонного сектору

Україна і НАТО домовилися продовжувати партнерство у сфері реформування оборонного сектору. Про це повідомляє прес-служба Ради національної безпеки і оборони.

11 грудня 2012 року в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі відбулося річне підсумкове засідання спільної робочої групи Україна-НАТО з питань воєнної реформи. З української сторони захід очолив перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександр Медведько, з боку НАТО - заступник генерального секретаря НАТО, керівник департаменту оборонної політики і планування міжнародного секретаріату НАТО Хусейн Діріоз.

У ході зустрічі обговорено політику України щодо співробітництва з НАТО у сфері безпеки і оборони, в тому числі відповідні пріоритетні завдання на 2013 рік. Окрему увагу приділено стану реформ, які наразі здійснюються у Збройних силах України.

Крім того, підведено річні підсумки діяльності робочої групи, окреслено основні напрями діяльності робочої групи на наступний рік, а також подальші перспективи реалізації практичних проектів і програм, які функціонують під її егідою.

Учасники заходу відзначили вагому роль робочої групи у підтримці зусиль України, спрямованих на реформування вітчизняного оборонного сектору.

Читайте також: НАТО позитивно відзначило координацію участі органів державної влади в Україні у співпраці з альянсом, - Міноборони