ua en ru

Україна і Грузія підписали спільну заяву з нагоди 20 років дипвідносин

Україна і Грузія підписали спільну заяву з нагоди становлення 20 років дипломатичних відносин. Про це на спільній прес-конференції заявив міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко за підсумками зустрічі з грузинським колегою Григором Вашадзе, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні ми підписали спільну заяву з нагоди становлення 20 років дипломатичних відносин... Сьогодні в ході переговорів ми обговорили всі питання нашого співробітництва і наших відносин", - зазначив Грищенко.

У свою чергу, міністр закордонних справ Грузії зазначив, що в ході зустрічі обговорювалося політичне і економічне співробітництво". "Україна залишається одним з лідерів наших економічних відносин... Ми сподіваємося, що в кінці року, коли в Україні і Грузії пройдуть вибори, ми проведемо ще одну зустріч", - додав Вашадзе.

Нагадаємо, в травні повідомлялося, що Грузія і Україна прийняли рішення про співпрацю в області реалізації проекту транспортування азербайджанської зрідженого газу через грузинську територію в Україну.