ua en ru

Україна готова долучитися до проектів у Єгипті вартістю 280 млн доларів, - Кубів

Україна готова долучитися до проектів у Єгипті вартістю 280 млн доларів, - Кубів Фото: зустріч Кубіва з міністром у справах компаній держсектора Єгипту (фейсбук Кубіва)

Зокрема, Україна готова долучитися до модернізації Хелуанського меткомбінату

Перший віце-прем'єр-міністр – міністр економічного розвитку та торгівлі Степан Кубів повідомив, що Україна готова взятися за кілька проектів у Єгипті вартістю майже 200 млн і 80 млн доларів. Про це урядовець написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Зустрівся з Міністром у справах компаній державного сектору Єгипту, який приїхав залучити українських фахівців для...

Опубліковано Степаном Кубовим 26 квітня 2018 р.

Так, Кубів провів зустріч з міністром у справах компаній державного сектору Єгипту, який приїхав залучити українських фахівців для будівництва і модернізації своїх промислових підприємств.

"Україна готова взятися за кілька проектів у Єгипті. Перший - модернізація Хелуанського меткомбінату вартістю близько $200 млн та реконструкція коксової батареї для компанії "El Nasr for Coke & Chemicals company" вартістю близько $80 млн", - зазначив очільник МЕРТ.

Перший віце-прем'єр повідомив, що за 2017 рік двосторонній товарообіг України та Єгипту склав майже 2 млрд доларів, а двостороння торгівля послугами за минулий рік зросла на 61,8 % порівняно з 2016 роком.

Нагадаємо, голова Міністерства закордонних справ (МЗС) України Павло Клімкін відвідає з офіційним візитом Арабську Республіку Єгипет 29-30 апреля 2018 року. У Каїрі Клімкін проведе переговори з міністром закордонних справ Єгипту Самехом Шукрі.