ua en ru

Україна та Німеччина домовилися про посилення міжпарламентського співробітництва

Україна та Німеччина домовилися про посилення міжпарламентського співробітництва Фото: Петро Порошенко та Вольфґанґ Шойбле (president.gov.ua)

Відповідні домовленості були досягнуті у рамках зустрічі Порошенка зі спікером парламенту Німеччини

Україна та Німеччина домовилися про посилення міжпарламентського співробітництва. Відповідні домовленості були досягнуті у рамках зустрічі президента України Петра Порошенка зі спікером німецького парламенту Вольфґанґом Шойбле, повідомляє прес-служба глави держави.

"Сторони обговорили прогрес реформ у фінансово-економічному, банківському та енергетичному секторах України. Було домовлено про посилення міжпарламентського співробітництва між Україною та ФРН", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у рамках зустрічі співрозмовники наголосили на важливості продовження співпраці України з МВФ як вагомого чинника стабільності та міжнародної довіри.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у рамках візиту до Берліна президент України Петро Порошенко зустрівся з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром. Зокрема, президенти обговорили необхідність збереження, а у разі потреби і посилення, режиму санкцій проти Кремля.