ua en ru

Україна екстрадувала до Франції двох громадян, розшукуваних за розкрадання 200 млн євро

Україна екстрадувала до Франції двох громадян, розшукуваних за розкрадання 200 млн євро Фото: СБУ (oda.zt.gov.ua)

Фактична передача зловмисників Франції відбулася сьогодні

Україна екстрадувала до Франції двох громадян, розшукуваних за розкрадання 200 млн євро. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Служби безпеки України у Facebook.

"Двох громадян Франції, затриманих у серпні поточного року співробітниками Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ, повернуто на Батьківщину", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, французи були затримані українськими правоохоронцями в рамках міжнародно-правової допомоги Національній поліції та жандармерії Республіки Франція спільно з прокуратурою Київської області.

"Наприкінці вересня, за сприяння СБ України, Міністерством юстиції України та Генеральною прокуратурою України прийнято рішення про можливість видачі затриманих осіб французькій стороні", - йдеться у повідомленні.

Фактична передача зловмисників Франції відбулася сьогодні, 22 листопада 2017 року, у міжнародному аеропорту "Бориспіль".

Двох громадян Франції, затриманих #СБУ, передано французькій стороні Двох громадян Франції, затриманих у серпні поточно...

Опубліковано Служба безпеки України 22 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у вересні український суд арештував двох громадян Франції, які розшукувалися за розкрадання 200 млн євро і були затримані в Україні.