ua en ru

Україна та ЄБРР домовилися про посилення співпраці в сфері реформування "Нафтогазу"

Україна та ЄБРР домовилися про посилення співпраці в сфері реформування "Нафтогазу" Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Україна та ЄБРР посилять співпрацю в сфері реформи корпоративного управління

Україна та Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) домовилися про посилення співпраці в сфері реформування НАК "Нафтогаз України". Відповідні домовленості були досягнуті під час зустрічі прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з першим віце-президентом ЄБРР Філіпом Беннетом, повідмоляє "Урядовий портал".

"Україна та один з ключових партнерів нашої держави Європейський банк реконструкції та розвитку посилять співпрацю в сфері реформи корпоративного управління, зокрема в контексті подальшої реформи НАК "Нафтогаз України", а також реалізації проектів розбудови муніципальної інфраструктури", - йдеться у повідомленні.

У ході зустрічі Гройсман, зокрема, відзначив значимість допомоги ЄБРР в проведенні реформ та в розвитку реального сектору.

"Найближчими тижнями вийдемо на системні рішення з питань корпоративного управління. А наразі ми напрацьовуємо виконання п’яти пріоритетних змін, включно з пенсійною та земельною реформами", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) виділить 150 млн доларів на закупівлю вагонів для ПАТ "Укрзалізниця".