ua en ru

Україна і Чехія відновлять роботу комісії з питань економіки, промисловості і науки

Україна і Чехія відновлять роботу комісії з питань економіки, промисловості і науки Фото: Гройсман провів переговори з прем'єр-міністром Чехії Богуславом Соботкою

Гройсман обговорив з прем'єр-міністром Чехії ряд питань щодо активізації співробітництва

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман домовився з прем'єр-міністром Чехії Богуславом Соботкою про відновлення роботи Українсько-чеської міжурядової змішаної комісії з питань економіки, промисловості і науки. Про це Гройсман повідомив у своєму Facebook.

"Вчора мав зустріч з прем'єр-міністром Чехії Богуславом Соботкою. Ми обговорили перспективи поглиблення торговельно-економічної взаємодії, домовилися про відновлення роботи Українсько-чеської міжурядової комісії з економічного, промислового і науково-технічного співробітництва", - написав він.

Крім того, Гройсман обговорив з Богуславом Соботкою питання відкриття так званого "почесного консульства ДНР" у чеському місті Острава. У свою чергу, за словами Гройсмана, прем'єр-міністр Чехії заявив, що цю установу не можна вважати дипломатичним представництвом і жодна з так званих самопроголошених республік не буде мати дипломатичної місії в Чехії.

Вчора мав зустріч із Прем’єр-міністром Чехії Богуславом Соботкою. Разом ми обговорили низку питань активізації співробіт...

Опубліковано Volodymyr Groysman 7 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна і Словаччина домовилися про посилення співпраці в енергетичній сфері.