ua en ru

Україна - США: Стенограма онлайн-трансляції товариського матчу

Збірна України вдало провела свій перший матч в 2014 році. Суперником українців була збірна США, з якою наша команда впоралася з рахунком 2:0.

Збірна України вдало провела свій перший матч в 2014 році. Суперником українців була збірна США, з якою наша команда впоралася з рахунком 2:0.

5 березня, 21:00
Ларнака, "Антоніс Пападопулос"
Україна - США, 2:0
Гол:
Ярмоленко, 12, Девич, 68
Україна: П'ятов, Федецький, Хачеріді, Кучер, Шевчук, Гармаш, Тимощук, Ротань, Ярмоленко, Коноплянка
США: Ховард, Кастільо, Брукс, Оньєву, Кемерон, Клештан, Джонс, Демпсі, Джонсон, Бедойя, Алтідор

Фінальний свисток. Вітаємо всіх з перемогою.

90+2 хв. Спокійно команди дограють матч. Явно, що сил вже не так багато.

88 хв. Йохансон бив після подачі зі штрафного, але Гусєв вибив м'яч зі своїх воріт!

Україна - США: Стенограма онлайн-трансляції товариського матчу84 хв. Безус і Демпсі влаштували мінізаворушку в центрі поля.

82 хв. У фірмовому стилі Ярмоленко змістився з правого флангу в центр і пробив вище воріт.

Україна - США: Стенограма онлайн-трансляції товариського матчу79 хв. А замість Джонса вийшов Вілльямс. А у нас Шевчука поміняв Макаренко.

Україна - США: Стенограма онлайн-трансляції товариського матчу78 хв. Едмар з'явився на полі. Вийшов він замість Тимощука.

77 хв. Ярмоленко сміливим рішенням пробив з центру поля, Ховард не вчасно підсковзнувся, але зміг кінчиками пальців відбити м'яч на кутовий.

73 хв. Ярмоленко зважився на дальній удар, але Ховард зміг відбити м'яч.

Україна - США: Стенограма онлайн-трансляції товариського матчу71 хв. Гусєв поміняв непомітного сьогодні Коноплянку.

Україна - США: Стенограма онлайн-трансляції товариського матчу68 хв. Другий гол у воротах Ховарда! І знову дальній пас, і знову з першої спроби досвідченого голкіпера не пробили. В цей раз в центрі уваги опинився Девіч, який повторним ударом закотив м'яч у сітку.

Україна - США: Стенограма онлайн-трансляції товариського матчу65 хв. А у нас Девіч змінив Зозулю.

Україна - США: Стенограма онлайн-трансляції товариського матчу64 хв. Федецький досить грубо зіграв проти Брекши на правому фланзі оборони.

Україна - США: Стенограма онлайн-трансляції товариського матчу63 хв. У американців Клештана і Кастільо поміняли Йохансон і Брекши.

61 хв. Ротань зі штрафного у центрі поля класно побачив праворуч Шевчука, який прийняв м'яч і віддав в центр на Ярмоленка, в якого захисники вибили м'яч.

57 хв. Дуже непогано зараз грає збірна США. Багато вони володіють м'ячем і діють набагато агресивніше, ніж в першому таймі.

53 хв. П'ятов невдало вибив м'яч зі своєї штрафної прямо на ногу Бедойя, який по воротах не влучив.

50 хв. А ось і перший момент біля наших воріт. Після подачі з флангу Джонс з хорошої позиції пробивав, але Федецький заблокував постріл.

49 хв. Гра свого малюнка не змінила. Українці краще тримають м'яч. Але поки моментів не створюють.

Україна - США: Стенограма онлайн-трансляції товариського матчу46 хв. Дениса Гармаша змінив у грі Роман Безус.

Слідкуємо за другим таймом

Перерва

45 хв. Знову наші взяли м'яч до себе і втиснули суперника у власну штрафну. Було кілька подач, але захисники з цими пасами впоралися.

40 хв. Вдалося гравцям збірної США вивести Кастільо по лівому флангу в штрафну, але у того подача не вийшла. Не йде гра у американців.

36 хв. Знову після активності наші скинули темп гри і дають щось придумати американцям. У тих з креативом зовсім погано.

32 хв. Ярмоленко віддав відмінний пас на Гармаша, який знову вискочив на побачення з Ховардом, але Денис просто не придумав, що робити і м'яч втратив.

30 хв. Знову дальнім пасом партнери вивели Ярмоленко на порожній простір. Андрій увійшов у штрафну і непогано пробив з гострого кута, але по воротах влучити не зміг.

29 хв. Багато наші грають через лівий фланг, де бігає Ярмоленко. Добре сьогодні виглядає Андрій. Повністю він переграє свого опонента Кастільо.

25 хв. Після прострілу Ярмоленка справа м'яч від ноги Брукса летів у ворота, але Ховард зіграв надійно.

23 хв. Ярмоленко і Зозуля класно втекли в контратаку, але завершити справу ударом вони не змогли.

20 хв. Американцям вдалося відсунути гру від своїх воріт. Недовго вони тримають м'яч у себе, але дійти до воріт П'ятова поки не можуть.

16 хв. Продовжують наші хлопці грати активніше за суперника. Багато флангових атак, який виглядають дуже непогано.

Україна - США: Стенограма онлайн-трансляції товариського матчу12 хв. А ось і гол! Після пасу з центру поля від Коноплянки Гармаш вискочив один на один, але не пробив Ховарда. На щастя, м'яч відскочив назад до Дениса, а той віддав на Ярмоленка, який переправив м'яч у порожні ворота!

10 хв. Поступово ініціатива перейшла до нашої команди. Досить широко грають українці, але серйозність біля воріт Ховарда не виникає.

6 хв. Команди почали доходити до штрафних. То Ярмоленко невдало виконає подачу, то Джонс штрафний заробить. Але поки без моментів.

3 хв. Поки що гра йде досить рівно. Ніхто з команд не може надовго притримати м'яч у себе.

Гімни обох країн вже прозвучали. Давайте починати.

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу збірних України та США.

Збірна України повинна була спочатку провести цей матч на харківському "Металісті". Але через ситуацію в країні, поєдинок перенесли в Кіпр. Потім, було заявлено, що матч і зовсім скасують. Але після повторного обговорення керівництво вирішило відправити гравців і тренерів на товариський матч.

На цей матч головний тренер збірної України викликав відразу двох можливих дебютантів - захисників "Динамо" Євгена Макаренка і хайфського "Маккабі" Андрія Пилявского.

За словами Михайла Івановича, гравці знаходяться в збірній у бойовому настрої.

"Ми налаштовували наших підопічних на перемогу в усіх матчах. Звичайно, настрій після програшів на даному етапі єврокубків не відображається на футболістах. Зараз це вже історія, найголовніше - з цих подій отримувати уроки і жити далі. Звичайно, хочемо ми чи ні, але це позначається на їх стані. Степаненко не приїхав, тому що грав матч Ліги Європи на уколах, що має негативні наслідки, і він не зможе нам допомогти. Селезньов вже в хорошому стані, і у нього будуть процедури. Всі інші приїхали, раді бачити один одного після довгої перерви".

Додамо, що свої останні ігри обидві команди програли. Збірна США в товариському матчі поступилася збірній Південної Кореї, а наша команда програла матч плей-офф Чемпіонату світу проти французів 0:3. На відміну від американської команди, українська дружина приймати участь в Мундіалі не буде.