ua en ru

Україна - Франція: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу

В прекрасному стилі збірна України у домашньому матчі обіграла збірну Франції в першому матчі плей-офф Чемпіонату світу. Обидва голи були забиті у другому таймі - Зозуля відзначився з гри і Ярмоленко з пенальті.

В прекрасному стилі збірна України у домашньому матчі обіграла збірну Франції в першому матчі плей-офф Чемпіонату світу. Обидва голи були забиті у другому таймі - Зозуля відзначився з гри і Ярмоленко з пенальті.

15 листопада, 21:45
Київ, "Олімпійський"
Україна - Франція, 2:0
Гол:
Зозуля, 61, Ярмоленко, 83 (з пенальті)
Україна: П'ятов, Федецький, Хачеріді, Кучер, Шевчук, Степаненко, Ротань, Едмар, Ярмоленко, Коноплянка, Зозуля
Франція: Льоріс, Дебюші, Косельні, Абідаль, Евра, Матюіді, Погба, Ремі, Насрі, Рібері, Жиру

Звучить фінальний сивсток! Браво, Україна!

Україна - Франція: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу90+4 хв. Кучер також відправиться відпочивати! Саша грубо підкотився в ноги Рібері.

Україна - Франція: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу90+3 хв. Гусєв виходить замість Коноплянки.

Україна - Франція: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу90+1 хв. Ще й Косельни стукнув по обличчю Кучера за грубий фол. Українцю жовта, а француз вирушає відпочивати.

90 хв. Безус потягнув за собою контратаку трьох українців на одного захисника, але Рома не зміг віддати точний пас на Ярмоленка.
89 хв. Рібері зайшов зліва у штрафний майданчик і прострілив, але П'ятов дістав м'яч.

Україна - Франція: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу86 хв. Дякую, Рома! Ти був чудовий! Замість Зозулі виходить Селезньов.

85 хв. Навалилися на наші ворота гості, але божевільна підтримка трибун не дає м'ячу навіть наблизитися до П'ятова.

Україна - Франція: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу83 хв. ЯРМОЛЕНКОООООО!!!!! Гарматний удар і м'яч від попереччини влітає у ворота!

82 хв. Косельни поклав на газон Зозулю у своєму штрафному! Це пенальті!

Україна - Франція: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу80 хв. Остання заміна у Франції. Вальбуена змінює Насрі.

78 хв. Рібері бив з півкола, але П'ятов зміг накрити удар баварця!

Україна - Франція: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу77 хв. Безус поміняв Едмара

Україна - Франція: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу76 хв. Сіссоко зупинив прохід по флангу Коноплянки

75 хв. Зозуля тікав від Абідаля і той його руками поклав на газон. Але суддя порушення правил не побачив!

73 хв. Тиснуть нас французи, але потрібно триматися, хлопці.

Україна - Франція: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу71 хв. Замість Жиру виходить Карім Бензема.

Україна - Франція: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу70 хв. Погано! Дуже погано! Федецький руками поклав на газон Рібері, отримав жовту картку і пропустить наступний матч.

Україна - Франція: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу68 хв. Виявилося, у французів на поле вийшов Сіссоко, який поміняв Ремі.

66 хв. Ай-яй-яй! Жиру віддав на хід Насрі і той пробив по воротах. На наше щастя, Пятов виявився саме на тому місці, куди пробив півзахисник.

63 хв. Завелися наші! Коноплянка накрутив декількох французьких захисників і віддав на Зозулю, який прийняв м'яч, але пробив у захисника.

Україна - Франція: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу61 хв. ЗОЗУЛЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!! Степаненко віддав у центр штрафного на Едмара, а той в один дотик перевів м'яча на хід Зозулі, який прибрав одного захисника і пробив Льоріса!

57 хв. Коноплянка відірвався від кількох захисників і сильно пробив по воротах - Льоріс з другої спроби забрав м'яч.

56 хв. Погба закинув м'яч у наш штрафний майданчик на хід Ремі, але кострубатість того завадила йому нормально дотягнутися до м'яча.

53 хв. Федецький сьогодні блищить, як ніколи. Артем вирішив пробити з пристойної відстані і його гарматного удару зовсім мало не вистачило для потрапляння в ворота.

52 хв. У Рібері був шанс краще пробити з небезпечного штрафного, але Франк влучив м'ячем у стінку.

50 хв. Зозуля і Ярмоленко майже запрессиногували Абідаля у штрафному майданчику французів, але захисник встиг вибити м'яч.

47 хв. Жиру корявенько бив головою після подачі зі штрафного - Пятов забрав м'яч

Дивимося другий тайм і продовжуємо вірити в наших хлопців!

Дуже непоганий тайм у виконанні наших. Відпочиваємо і переводимо подих.

Україна - Франція: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу45+1 хв. Жиру вдарив по ногах Кучера на нашій половині поля.

44 хв. Не знають французи, як пройти українську оборону. Складно їм. А наші молодці, тримають ритм і відстань, що не дозволяє іменитим суперникам володіти м'ячем.

40 хв. Коноплянка небезпечно пробивав після пасу Едмара, але не спромігся влучити по воротах.

Україна - Франція: Стенограма онлайн трансляції матчу Чемпіонату світу37 хв. Шевчук стрибнув у ногу Косельни.

35 хв. Насрі віддавав на хід Рібері по центру штрафного, але того чудово прибрав від м'яча Хачеріді, і м'ячем заволодів П'ятов.

32 хв. Ярмоленко повозив опонента і подав м'яч у штрафний на Коноплянку. Женя прийняв м'яч, подумав і влупив їм захисника.

29 хв. Ротань підхопив пас від Ярмоленка і понісся по правому флангу і подав у центр штрафного, звідки Едмар бив головою. На нещастя, повз воріт.

28 хв. Насрі закинув м'яч на лінію штрафного, звідки Жиру скинув під удар Ремі, якого випередив Кучер.

25 хв. Непогано подавав справа Ярмоленко, але Зозуля махнув повз м'яча головою.

23 хв. Поки дуже сконцентровано грають обидві команди. Моментів біля воріт немає, так як, дуже складно пройти таку щільну оборону.

19 хв. У Коноплянки з'явилося трохи простору на фланзі і він побіг до вороіт суперника. Увійшовши в штрафну, він віддав пас назад Шевчуку, який виконав навіс в штрафну, звідки м'яч вибив Косельни.

16 хв. Ух! Якось дуже легко Рібері отримав м'яч у нашому штрафному і прострілив вздовж воріт, але Хачеріді зміг вибити м'яч на кутовий.

13 хв. Вдалося українцям взяти м'яч до себе і досить довго тримати його подалі від суперника.

10 хв. А Артем Федецький буквально ні на крок не відходить від Франка Рібері, якому, щоб отримати м'яч, доводиться бігти до центрального кола.

7 хв. Відповідь від Ярмоленка після фірмового зсуву праворуч завдав удар з меж штрафного в руки Льорісу.

6 хв. Перший удар. Ремі подав з правого флангу і Жиру завдав удар головою прямо в руки П'ятову.

4 хв. Зробили наші кілька вилазок на чужу половину поля, але якось не серйозно.

2 хв. На перших хвилинах французи більше володіють м'ячем. Але до нашої штрафної поки не лізуть. Мабуть, перевіряють обстановку.

Прозвучали ігрива "Марсельєза" та урочиста "Ще не вмерла України"! Вперед, хлопці! Ми в вас віримо!

Добрий вечір, друзі! Ми починаємо онлайн трансляцію надважливого матчу плей-офф ЧС Україна - Франція.

Команди підходять до очного протистояння в прекрасних кондиціях. Останній раз, коли французи програвали, стався влітку цього року. Тоді "галли" вирушили на товариський матч до Бразилії до місцевої команді і програли там 0:3. Після тієї поразки французи зіграли 5 матчів, в яких двічі зіграли внічию і тричі перемогли.

Українці програвали ще раніше. Трохи більше року тому збірна Чорногорії завдала Україні домашнбльої поразки, після якого і почалося "відродження" у вигляді 10 безпрограшних матчів - 7 перемог, 3 нічиї.

При чому, свої останні матчі і українці, і французи виграли з великим рахунком. Підопічні Дідьє Дешама вдома розібралися зусиллями Рібері, Бензема та автоголу Тоивио з фінами. А збірна України поставила красивий розчерк під відбірковим турніром, перемігши в Сан-Марино з рахунком 8:0.

Всього, наша команда зустрічалася з французькою збірною 7 разів. І вдалою історію наших відносин не назвеш. Всього два рази українці не програвали - в 2007 2:2 і в 1999 0:0 у відборі до Євро. Решту 5 матчів українська програла.