ua en ru

Усик: Я стану чемпіоном світу, просто треба трохи почекати

Усик: Я стану чемпіоном світу, просто треба трохи почекати Фото: Олександр Усик

З українцем ніхто не хоче боксувати

Український боксер Олександр Усик розповів про свою підготовку до наступного бою. Про це пише сайт боксера.

"Останнім часом я провів з сім'єю, їздив у Крим на узбережжі і в гори. А тепер за стандартом приїжджаю на перший етап своєї підготовки в Буковель і проходжу адаптаційний період. В основному займаюся зарядкою з дітьми і бігом. Просто у мене не виходить взагалі нічого не робити. Мені здається, що тоді на зборах буде складно відновлюватися, буде боліти все тіло. Тому я проводжу з дітками зарядку - скручую будинку килими, ложу їх під стінку і сідаю з дітьми по 10 разів. Або викидаю - їм же цікаво ракетою летіти вгору", - сказав Усик.

"Я хочу боксувати з усіма чемпіонами. Якщо у них є таке бажання, то я готовий. Я стану чемпіоном світу, просто треба трохи почекати. Суперники взагалі не погоджуються проводити зі мною бій. Коли моя команда запитує потенційного суперника: битимешся? Він навіть не цікавиться, скільки за це отримає. Відразу відмовляє. Хоча б запитав суму гонорару", - додав боксер.

Нагадаємо, останній раз Олександр Усик виходив на ринг влітку 2015 року, коли нокаутом переміг південноафриканця Джонні Міллера.