ua en ru

Через погіршення погодних умов в Україні можливі порушення в роботі об'єктів інфраструктури

Через погіршення погодних умов в Україні можливі порушення в роботі об'єктів інфраструктури Фото: негода в Україні (twitter.com/ChristopherJM)

В Україні очікується зниження нічної температури до -16

Через погіршення погодних умов в Україні можливі порушення в роботі об'єктів інфраструктури. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, за інформацією синоптиків, внаслідок впливу двох активних південно-західних циклонів в Україні очікуються складні погодні умови.

"Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту (рівень загрози для автотранспорту 2 (жовтий), в більшості центральних та східних областей 3 (червоний), також ускладнить роботу енергетичної, будівельної галузей та комунального господарства", - йдеться у повідомленні.

  • 17 березня у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській областях очікується сильний сніг, хуртовини; в Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Харківській областях - сильний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу; по Україні очікуються пориви вітру 15-22 м/с.
  • 18 березня у Львівській, Тернопільській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській та Одеській областях сильні снігопади, хуртовини; в Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Харківській областях сильний дощ з переходом в сильний сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу (приріст снігового покриву 5-10 см); в Запорізькій, Донецькій, Луганській областях сильний дощ; в Україні пориви вітру 15-22 м/с, на дорогах, крім південного сходу, ожеледиця.
  • 19 березня у Полтавській, Харківській, Дніпропетровській, вночі і в Кіровоградській, Одеській, Миколаївській та Херсонській областях сильний сніг, хуртовини; в Запорізькій, Донецькій, Луганській областях сильні опади у вигляді дощу і мокрого снігу, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; у південно-східній половині країни пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах України ожеледиця.

Як зазначається, в Україні очікується зниження нічної температури до -16.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики попереджають про дощ з мокрим снігом у Києві сьогодні, 14 березня 2018 року.