ua en ru

Синоптики попереджають про дощ з мокрим снігом у Києві

Синоптики попереджають про дощ з мокрим снігом у Києві Фото: погода у Києві (Віталій Носач, РБК-Україна)

17-18 березня у Києві відчутно похолоднішає

Синоптики попереджають про дощ з мокрим снігом у Києві сьогодні, 14 березня 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"Сьогодні, 14 березня, у Києві очікується дощ, подекуди з мокрим снігом. Загалом протягом середи буде хмарно з проясненнями, вітер південно-східний, 7-10 м/с, температура вдень 3-5 градусів тепла", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що завтра,15 березня, у Києві також очікується невеликий дощ з мокрим снігом, температура вночі 0-2 градуси тепла, вдень 3-5 градусів тепла.

За прогнозами синоптиків, 16 березня у Києві буде без істотних опадів, температура вночі 1-3 градуси морозу, вдень 0-2 градуси тепла, вітер західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с.

"17-18 березня відчутно похолоднішає, випаде сніг. У суботу температура повітря знизиться до 2 градусів морозу, а у неділю - до 6 градусів морозу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у горах Закарпатської та Івано-Франківської областей зберігається значна лавинна небезпека.