ua en ru

Уельс - Бельгія 3:1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Уельс - Бельгія 3:1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Уельс - Бельгія

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію матчу

Уельс - Бельгія. Онлайн-трансляція матчу Уельс - Бельгія на РБК-Україна розпочнеться о 21:30. Дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 1".

1 липня, 22:00
Лілль, "П'єр Моруа"
Уельс - Бельгія 3:1
Голи: Вільямс, 30, Робсон-Кану, 55, Воукс, 86 - Наiнголлан, 13

Збірна Уельсу: Хеннессі, Гантер, Тейлор, Девіс, Честер, Вільямс, Аллен, Ремзі (Коллинз, 90), Бейл, Ледлі (Кiнг, 78), Робсон-Кану (Воукс, 80).

Збірна Бельгії: Куртуа, Менье, Алдервейрелд, Денайер, Ж. Лукаку (Мертенс, 76), Вітсель, Наiнгголан, Карраско (Феллаїні, 46), Де Брюйне, Азар, Р. Лукаку (Бачуайi, 83).

Збірна Бельгії в матчі 1/8 фіналу в чудовому стилі обіграла угорців, забивши у ворота суперника чотири сухих голи. При цьому, не можна сказати, що перевага бельгійців було подавляючою. Навпаки, Угорщина мала безліч моментів, але не забивала завдяки чудесам у виконанні Куртуа, а бельгійці зуміли реалізувати частину своїх найбільш небезпечних атак. Найімовірніше, підопічні Вильмотса будуть намагатися нав'язати супернику свій футбол, при цьому стиль гри буде швидким і атакуючим.

Уельс не виглядає фаворитом сьогоднішнього матчу, але присутність в команді Бейла сама по собі є перевагою. Атлетизм і натиск - сильні якості підопічних Коулмена, які можуть дозволити їм перемогти.

Уельс - Бельгія 3:1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Кріс Коулмен

Тренер збірної Уельсу Кріс Коулмен:

"Ми здобули три перемоги в чотирьох матчах, і всі вони були здобуті в різних стилях: і зі Словаччиною, і з Росією, і з Північною Ірландією. Ми добре знаємо бельгійців, вони добре знають нас. Ми готуємося показати свою гру проти них. Їх вважають атакуючою командою, і вони забили вісім м'ячів; нас вважають оборонною збірною, ми забили сім".