ua en ru

УЄФА посилить безпеку на всіх матчах Ліги чемпіонів 12 квітня

УЄФА посилить безпеку на всіх матчах Ліги чемпіонів 12 квітня Фото: вибух біля автобуса "Боруссії"

Рішення було ухвалено незважаючи на відсутність інформації про загрозу

На всіх матчах 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, які відбудуться у середу, 12 квітня, будуть посилені заходи безпеки. Про це повідомляє прес-служба Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

"Після інциденту минулої ночі в Дортмунді УЄФА у співпраці з поліцією, службами безпеки, керівництва стадіонів та клубів переглядає заходи безпеки для сьогоднішніх матчів. Процедури забезпечення безпеки будуть підвищуватися, де це необхідно", - сказано в повідомленні.

В організації підкреслили, що ухвалили таке рішення незважаючи на відсутність якої-небудь конкретної інформації про будь-яку загрозу для сьогоднішніх матчів.

"Ми хотіли б запевнити команди, офіційних осіб та вболівальників у тому, що УЄФА завжди наполягає на найвищих стандартах організації охорони і безпеки на футбольних матчах і що безпека всіх присутніх на матчах, які проводяться під егідою УЄФА, є нашим пріоритетом", - відзначили в прес-службі.

Нагадаємо, що перед матчем "Боруссії" і "Монако" поряд з автобусом німецької команди пролунали три вибухи. Бартра виявився єдиним постраждалим. Матч між "Боруссією" і "Монако" був перенесений, і відбудеться сьогодні о 19:45.