ua en ru

УЄФА зробив заяву щодо безпеки на фіналі Ліги Європи

УЄФА зробив заяву щодо безпеки на фіналі Ліги Європи Фото: ризик терористичної загрози у фіналі був врахований з самого початку

Вболівальників закликали прибути на стадіон якомога раніше

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) не володіє якими-небудь відомостями про загрозу проведення фіналу Ліги Європи в Стокгольмі. Про це повідомляє прес-служба організації.

"На даний момент немає жодних даних, які вказували б на те, що заходи, приурочені до фіналу Ліги Європи УЄФА в Стокгольмі, можуть стати метою подібних атак. Протягом багатьох місяців УЄФА тісно співпрацює з місцевою владою і Футбольною асоціацією Швеції, а терористична загроза приймається до уваги з самого початку роботи над проектом", - йдеться в повідомленні.

Крім того, УЄФА ще в квітні після ряду атак в Стокгольмі посилив заходи безпеки.

"У зв'язку з жорсткими заходами безпеки УЄФА просить уболівальників прибути на стадіон якомога раніше. На вході буде проводитися ретельна перевірка, яка може викликати затримку при попаданні на трибуни", - підкреслюється в заяві.

Увечері 22 травня у Манчестері на стадіоні, де проходив концерт американської співачки Аріана Гранде, стався вибух. В результаті загинули 22 людини, близько 60 постраждали.

Нагадаємо, англійський "Манчестер Юнайтед" скасував передматчеву прес-конференцію перед фіналом футбольної Ліги Європи з голландським "Аяксом".