ua en ru

УЄФА блокує трансфер Мбаппе в ПСЖ через фінансовий фейр-плей

УЄФА блокує трансфер Мбаппе в ПСЖ через фінансовий фейр-плей Фото: Кіліан Мбаппе (instagram.com/k.mbappe29)

Французький гранд витратив занадто багато на трасфери

Керівництву французького "Парі Сен-Жермен" поки не вдалося переконати Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) в тому, що трасфером нападника "Монако" Кіліана Мбаппе не порушує правила фінансового фейр-плей (ФФП). Про це повідомляє The Guardian.

Про серйозність позиції УЄФА ще 25 серпня заявив президент Союзу Олександр Чеферін, який підкреслив, що клуби, які порушують ФФП, будуть карати.

Наголошується, що підписання юного форварда є одним з пріоритетів паризького клубу залишився до закриття трансферного вікна час. ПСЖ вже навіть змогла домовитися з "монегасками" про суму трансферу - 155 млн євро з можливістю збільшення суми до 188 млн за рахунок бонусів. Також узгоджено п'ятирічний контракт з самим гравцем.

Але 18-річний футболіст все ще може перейти в ПСЖ. Паризький клуб може орендувати футболіста з обов'язковим правом викупу наступного літа.

Нагадаємо, президент "Ліона" Жан-Мішель Олас вважає, що перехід нападаючого "Барселони" Неймара в ПСЖ, а також ймовірний трансфер форварда "Монако" Кильяна Мбаппе можуть нашкодити французьким клубам.