ua en ru

Чим здивує Samsung в 2018 році: найбільш очікувані новинки бренду

Чим здивує Samsung в 2018 році: найбільш очікувані новинки бренду

Поряд з Apple, компанія Samsung є головним ньюсмейкером ринку смартфонів. Всі новинки корейського виробника, особливо флагманські моделі, активно обговорюються задовго до їх виходу. Давайте ж дізнаємося, які сюрпризи від Samsung чекають нас у найближчому майбутньому.

Samsung Galaxy S9

24 січня компанія Samsung почала розсилати запрошення представникам преси на офіційну презентацію нового флагмана. Смартфон Galaxy S9 буде вперше показаний 25 лютого, перед відкриттям масштабної виставки Mobile World Congress, яка пройде в іспанській Барселоні.

За запевненням інсайдерів, нові Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 Plus зовні будуть схожі з екс-флагманами S8/S8 Plus, але при цьому бічні межі стануть ще більш тонкими. Завдяки цьому екран повинен займати майже 90% площі лицьової панелі (у S8 Plus цей показник дорівнює 84%). Великим змінам піддасться і задня панель: дактилоскопічний сенсор переміститься прямо в нішу під камерою.

Основна камера Galaxy S9, судячи з усього, буде одинарною, в той час як старша модель отримає здвоєний модуль. Очікується, що обидва смартфона зможуть знімати уповільнене Slow-Motion-відео у форматі Full HD з неймовірною частотою 480 к/сек.

Нові смартфони Samsung традиційно отримають новий, більш продуктивний процесор (точніше, навіть два: для азіатського й американського ринку). Джерела також обіцяють істотне прискорення бездротової зарядки.

Samsung Galaxy Note 9

Враховуючи, що в останні роки Samsung проводить презентації нових смартфонів своїх топових лінійок з різницею в півроку, Galaxy Note 9 повинен вийти не раніше серпня 2019 року. Попереду ще дуже багато часу, тому про якусь конкретику щодо цієї моделі говорити ще занадто рано. Але це не завадить нам обговорити найбільш цікаві чутки, котрі можуть виявитися правдою.

Мабуть, головні цілі інженерів Samsung в останні роки — створення смартфона з гнучким дисплеєм і оснащення екрану гаджета сканером відбитків пальців. Компанія вже домоглася певних успіхів у цьому напрямку і, можливо, спробує шокувати новою технологією весь світ вже в серпні.

В Galaxy Note 9 повинно знайтися місце для великого Super AMOLED екрану, поліпшеного стилуса і сканера відбитків пальців, який, за чутками, розробники розмістять під екраном і перетворять в один з центральних дизайнерських акцентів. Ймовірно, новинка отримає не менше 6 ГБ оперативної пам'яті і подвійну основну камеру.

Чим здивує Samsung в 2018 році: найбільш очікувані новинки бренду

Samsung Galaxy J (2018)

Звичайно ж, в 2018 році Samsung в черговий раз переосмислить популярну J-лінійку. В неї увійдуть бюджетні Samsung смартфони на 2 сім-карти з потужною начинкою, приємним дизайном і широкою функціональністю.

За інформацією інсайдерів, смартфони Galaxy J5 (2018) і Galaxy J7 (2018) отримають, увагу, здвоєну основну камеру з вертикальним компонуванням модулів! Вона дозволить створювати портретні фото з ефектом красивого розмиття заднього фону та забезпечить дворазовий оптичний зум без втрати якості зображення.

"Серцем" свіжих бюджетників має стати процесор, побудований на 4 ядрах Cortex-A53, а на зміну морально застарілим графічних прискорювачів повинен прийти новий відеочіп Mali-G71.