ua en ru

На навчаннях "Захід-2017" в РФ вертоліт наніс ракетний удар по натовпу глядачів, - джерело

На навчаннях "Захід-2017" в РФ вертоліт наніс ракетний удар по натовпу глядачів, - джерело Фото: російська армія (mil.ru)

В результаті випадкового пуску ракет постраждали не менше двох осіб

У ході російських військових навчань "Захід-2017" бойовий вертоліт випадково наніс ракетний удар по натовпу глядачів, в результаті чого є постраждалі, передає видання 66.RU з посиланням на обізнане джерело.

Повідомляється, що на полігоні "Лужський" під Санкт-Петербургом стався випадковий пуск ракет класу "повітря-земля" з вертольота Ка-52, в результаті чого госпіталізовано двох людей. За даними джерела, інцидент стався в результаті технічного збою.

"У осколків розліт великий, згоріли як мінімум два автомобілі, дві людини отримали важкі травми, зараз вони знаходяться в госпіталі...Постраждали, швидше за все, журналісти", - повідомило джерело.


Нагадаємо, раніше в Міноборони України заявили, що до навчань "Захід-2017" Росія намагалася залучити сили з Донбасу.

"Ми отримали дані розвідки: більшість колон, які повинні вийти в пункти зосередження для виконання паралельних задач в рамках навчань" Захід-2017 ", вони просто не доїхали, так як чомусь закінчилося паливо", - повідомив спікер з питань АТО Андрій Лисенко .