ua en ru

Учасниці 8-го Київського марафону бігтимуть заради жіночого здоров’я

Учасниці 8-го Київського марафону бігтимуть заради жіночого здоров’я

8 жовтня в рамках 8-го Київського марафону Wizz Air Kyiv City Marathon 2017 відбудеться благодійний жіночий забіг #AvonPinkRUN на дистанції 3 км. Вперше в історії Київського марафону більш ніж 1000 жінок бігтимуть заради боротьби з раком молочної залози. 100% стартового внеску буде перераховано на придбання мобільного мамографу, за допомогою якого діагностика раку молочної залози стане можливою у регіонах України.

Серед тисячі учасниць #AvonPinkRUN будуть жінки, що вперше бігтимуть 3 км. Наважитися на старт - це важливий крок для новачків. Здолавши дистанцію, вони здобудуть перемогу не тільки для себе, а й усіх жінок України. До благодійної ініціативи долучилась українська телеведуча Марія Єфросініна та інші лідери громадської думки.

"За 20 років проект "Рожева стрічка" зібрав більш ніж 17 млн гривень і ми не зупиняємось на досягнутому. Я пишаюся, що цього року стану частиною великої доброї справи, адже разом ми покращимо умови діагностики у віддалених регіонах України і врятуємо не одне життя. Запрошую усіх жінок приєднатися до нас та згадати про важливість нашого здоров’я, про безцінність нашого життя", - зауважила Посол доброї волі Avon Марія Єфросиніна.

Забіг #AvonPinkRUN проводиться в рамках глобальної благодійної програми компанії Avon "Рожева стрічка", котра націлена на покращення умов діагностики раку молочної залози на ранніх стадіях. У рамках заходу усі бажаючі учасниці марафону та гості заходу зможуть пройти безкоштовний мамографічний огляд та отримати консультацію кваліфікованого лікаря.

Wizz Air Kyiv City Marathon 2017 - престижний міжнародний біговий захід. Цього року організатори планують зібрати понад 12 тисяч любителів бігу з 55 країн. Очікується рекордна кількість учасників на головній дистанції (42, 195 км) - 1400 бігунів. В рамках 8-го Київського марафону відбудуться забіги на індивідуальних дистанціях: 42, 195 км; 21, 0975 км; 10 км; 5 км; 2 км. Традиційно до бігового заходу долучаються не тільки дорослі бігуни, а й діти. Спеціально для них підготували дитячі забіги на дистанціях: 100 м, 500 м і 1000 м.

Більше інформації та реєстрація на офіційному сайті kyivmarathon.org.

Титульний спонсор - Wizz Air.

Організатор - Run Ukraine.